Wie is Natascha en waar sta ik voor

Ik begeleid mensen en organisaties die kiezen voor resultaatgerichte begeleiding in de strijd die zij hebben met zichzelf of met elkaar, zodat:

  • zij zich gehoord en gezien voelen
  • er inzicht komt in de situatie
  • verbroken verbindingen hersteld kunnen worden
  • er bruggen gebouwd kunnen worden

Mijn motto is…

Mensen helpen om het samen beter te doen!

Abeja…

Mijn bedrijf draagt de naam Abeja Coatrimedia.
Abeja is Spaans voor (bezige) Bij en is kenmerkend voor wie ik ben.
Coatrimedia vat alles wat ik doe in één woord samen: COAching TRaining Inspiratie MEDIAtion.

“Ik geloof in de interne veranderkracht van mensen.
Door coaching, training en mediation breng ik mensen
dichter bij zichzelf en bij elkaar”.

~Natascha Peeters~

Achtergrond

Voordat ik zelfstandig coach, trainer en mediator werd, heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in verschillende rollen en functies. Door deze ervaring weet ik met welke problemen individuen en bedrijven worstelen. Ik heb gewerkt als solist en in teamverband, zowel in het MKB als in het groot bedrijf en ik heb veranderingsprocessen zelf doorleefd en begeleid. Momenteel werk ik als Manager Zorg bij een landelijke organisatie in de verstandelijke gehandicaptensector.

De mensen waarmee ik werk staan bij mij altijd centraal. Ik ben van nature erg nieuwsgierig naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Ik werk het liefst met mensen die in conflict zijn met zichzelf of met elkaar. Na het volgen van persoonlijke ontwikkelingstrajecten ontstond begin 2015 bij mij de wens om te onderzoeken of ik met deze interesses niet ‘iets’ voor mezelf kon beginnen. Dit ‘iets’ resulteerde in het volgen en afronden van een drietal opleidingen; coaching, groepsdynamiek en mediation èn de oprichting van een eigen bedrijf.

Ik geloof in de interne veranderkracht van mensen! Door mijn werk- en ook levenservaringen in te zetten in combinatie met mijn vaardigheden als coach, trainer en mediator breng ik mensen bij zichzelf en bij elkaar.

Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn pagina voor meer informatie.

Muziek

Muziek is belangrijk voor me. Niet alleen ernaar luisteren, maar ook zelf muziekmaken. De teksten en klanken van een nummer kunnen me enorm raken. Dwarsfluit en piccolo spelen in een orkest geeft mij ontspanning en bovenal veel plezier.

Contact Abeja Coatrimedia

Hofsteestraat 18 6685 AX Haalderen
Telefoon: 06-57022743
KVK: 66526744
email: natascha@abeja.nl