Tweede editie Abeja ‘I’nspiratiemagazine

Deze keer inspiratie, geheel in het teken van de week van de mediation.

Abeja-inspiratiemagazine-2

Inspiratie

Hier ligt de tweede editie van het ‘I’nspiratiemagazine. Dat deze keer veelal in het teken staat van de week van de mediation, die 12 juni van start gaat. Verder geef ik je een inkijkje in egotoestanden en diermetaforen in conflictstijlen.

Coaching, training, mediation, voor de meesten zijn dit drie duidelijke begrippen.
Een gouden driehoek die in mijn ogen niet zonder elkaar kunnen en een krachtig geheel zijn in een proces van verandering.

Abeja

Het Spaanse woord voor bezige bij en kenmerkt mij als persoon in wie ik ben.
Deze bezige bij is de afgelopen twee jaar veelal bezig geweest met scholing, heeft zichzelf beter leren kennen en is klaar om dit door te geven. Om zo ook het vierde element van Coatrimedia vorm te gaan geven. Coatrimedia, wat een een werkwoord is uit mijn eigen geest en wat een samenvoeging is van COAching, TRaining, Inspiratie en MEDIAtion.

Ik geloof in de interne veranderkracht van mensen! En met Abeja’s ‘I’nspiratie hoop ik je te kunnen raken zodat ook jij een verandering bij jezelf teweeg kunt brengen. Inspiratie door middel van een magazine met verhalen, tips, oefeningen en weetjes.

Ik wens je veel Inspiratie.

 

Natascha

Inspiratiemagazine II

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: